onsdag, februari 04, 2009

Två stick på ett kick

Idag har vi varit på Djursjukhuset för den årliga vaccineringen, både den vanliga och rabies, så vi kan arbeta på andra sidan Öresund om så behövs. (Eller åka på utställning kanske? haha...)

Tyler blir som han var som valp när han kommer till Djursjukhuset, kastar sig glatt och nyfiket fram och ska kolla precis allt. Han älskar att komma dit. Nu var det ännu roligare eftersom det är ombyggt och mycket större ytor att inspektera. Ännu gladvildare hund! Ett under att jag lyckades väga honom... Kolla, han har redan siktet inställt på något annat han vill vidare till...
En liten veterinärfavorit är han också, så god och mysig och snäll. Första sticket var han lite förvånad över, men efter det andra fick veterinären en puss (!).

Lite gott godis blev det också shoppat. Håller man sin matchvikt så fint som Tyler kan man ju få kalasa rätt ofta. Hjortgottis satt fint till eftermiddagsfikat sedan hemmavid. Smaka på mattes scones var inte så dumt det heller...

3 kommentarer:

Kristina sa...

Halloj,

För oss är det med dax att visita för spruta. Isak är ingens gullepojk där kan jag lova. "De där trista människorna i vita rockar som tror att de kan göra vad de vill med mig, det brukar räcka att spänna blicken i dom så brukar de fatta galoppen hehe"

Tjing!

åsa sa...

Daisy gillar också att besöka djursjukhuset, trots att hon nästan varit där en gång i månaden sen hon var valp... Hon tackar också veterinären med en puss efter sprutor och annat otäckt... :-)

Ridgekatten sa...

Ja sicka djur va? Finurliga ridgebackindivider, har dom en gång bestämt sig för en viss känsla för vissa saker så är det så... Så det så! ;-)