måndag, februari 23, 2009

Tjuvstarter och vinster

Men Tyler då..!

Vi tjuvstartade visst lite här idag innan den stora riktiga semmeldagen imorgon. Malmös bästa och godaste fastlagsbullar finns ju minsann här på Öster. Så jag hoppade på kryckorna upp till köket och gjorde dubbel espresso till. Slurrp sa det i sängen där semlan väntade...
Nänä, bara skoja... Bilden är arrangerad. Han tjuvstartade inte på semlan. Tyler tar aldrig någonting oombedd. Man kan ställa en grillad kyckling eller värsta steken på golvet och gå ut en hel dag, han skulle aldrig nalla minsta bit. Men si, fotograferas av mig vill han inte! Mycket gärna av andra, men inte av mig. Jag får betala för att få knäppa bilder på honom. Och då är det ju bra att ha en semla att fresta med... Allt för bildens skull med gräddnos och allt! ;-)
Så delade vi fint på den sedan... Slurrp, dubbelslurrp sa det då...


Sedan myste vi ihop i sängen, min stadiga plats för närvarande med benet i högläge. Goaste gubben är bästa benstödet! Helt gratis och gärna, för han vill ligga där vid benet....
Snart är det dags att ta alla stygnen... Det går framåt en dag i taget här. Hoppelihopp!

Kanske vi slår till med en extra semla och firar en alldeles särskild semla imorgon..? Mäster-Semlan själv! För våra kära träningskamrater i ur och skur, Lena och "Semlan", var ju igår uppe i min gamla kära hemort Ljungby och tävlade och lyckades ta sig till elitklass i lydnad!!!

Det är ju värt hur många semlor som helst det..!!
Stort stort grattis och kramar från oss! Ses snart, hoppas vi!



Hoppelihopp!
Här är en som kan hoppa högt!
LP1 LP2 KORAD Energicas Bambi
Första pris lydnad kl 3
278 poäng


(Träningsbilder på Lena och Selma från i somras på Lomma BK)

1 kommentar:

Conni sa...

Sötaste gräddnosen Tyler!! Brorsan Enzo tar inte heller saker som ligger på diskbänkar osv som vi tinar när vi åker till jobbet ;)
Vi får väl se hur det blir nu ;) Den här lille valpen har redan nosat upp både det ena och andra ;)
Hoppas benet läker som det ska och att semlan var god!!
Kramar från oss!!