måndag, april 26, 2010

Ut i det blå

Ja, titta noga... För detta är något så ovanligt som en blåsippsbacke..! En backe full med bara rara små blåsippor... Så intensivt blå så man kan knappt göra det rättvisa med kameran. Häftigt! Only in NVSkåne...hehe

Vitsippsbackar är det minsann också gott om. Det har blivit många promenader i helgen. Ligger i hårdträning inför Korpens stegtävling som börjar i morgon. ^^

Hur nu det ska gå... Jag har ju tänkt ha Tyler som draghjälp, men han är inte i toppform precis...

I går när vi tränade sök uppe på Söderåsen gick han inte alls!!! Tvärstopp innan rutan ens började!

Hemma uppdagades sedan problemet: en tidigare skadad kindtand tycks ha blivit inflammerad och måste nog dras ut nu (om inte veterinären, som haft koll på detta sedan det hände, tycker annat när vi ska dit igen på torsdag morgon).

I natt väckte Tyler mig med sitt rumsterande så att jag fick gå upp och sitta/ligga i soffan i vardagsrummet med honom tills han fick ro igen. (Och det är jobbigt och tungt att ha en gnällig bökande 40 kilos ridgeback i knät...)

Han är omväxlande pigg och glad korta stunder, sedan tvärtröttnar han och går bara och lägger sig, slickar sig massa om munnen, och sover tungt. Precis som om han försöker sova bort det när det blir för jobbigt.

En kille i sökgruppen sa så klokt att människor hinner springa till akuten 20 gånger innan en hund är sjuk... Det ligger nog mycket i det ja..!

Så nu är det bara att vänta och se vad det blir av detta.

Inga kommentarer: