söndag, oktober 25, 2009

Töntarna

Ganska korkat kanske att redan åka och tävla med Tyler. Men jag har ju testat av honom och två figgar på 50 x 50 meter skogsmark ska han väl ta, tycker jag. Det tycker ju dom som sett honom träna också.

Men med en matte som ännu inte riktigt fixar balansen med nya stålbenet än så var det kanske lite väl mycket att ge sig på ändå. Supertöntigt typ.

Jag fick avdrag ända ner till noll för mina menlösa dubbelkommandon i starterna. Fasen också. Jag brukade alltså starta Tyler med benet, en knäknix, innan olyckan.

Inte blev bättre av att det regnade från tidig morgon och sedan mer eller mindre hela dagen.
Värkte så isande äckligt ända in i märgspiken i benet. Aj och usch.

Ja ja. Vi fick iaf beröm för hans figurantarbete och dubbelt tio poäng på budföringen. Apport och inkallning var han super på också.

Och vi var i gott sällskap med resten i sökgänget. Endast en hund klarade uppflyttning av fem startande ekipage. En enda hund!

Visst är man supertöntig som valt en så svår bruksgren som sök?? Hmm...*suck*

Sök är typ som en bal på slottet. Alldeles fullkomligt underbart när allt stämmer. Det är bara att bygga upp oss bit för bit igen...

söndag, oktober 18, 2009

Sökhund på hugget

Goa glada Tyler ute på sökträning i Vedema i helgen! Han var så härligt i racingtagen. Men matte får gå såååå försiktigt med stålbenet. Tur han jobbar på så bra själv...

Otroligt häftig terräng, kuperat med massa sten. Sånt man knappt tror finns i Skåne. Men det gör det! =)

Och så vackert, med alla höstfärgerna och den klara krispiga luften! Nästan så det lurar bort mitt höstdepp... (not...)

söndag, oktober 11, 2009

Konstiga och magiska saker

Vad är detta?
1. Linus på linjen goes datavärlden
x. Spökfoto av mig och Tyler
2. Sökets underbara värld sett i en gps....
... jajamen det är just precis vad det är! Kul att kolla på i datorn hur mycket man ränner runt egentligen med hunden och som figge. Blir visst en hel del!

Min basilika blommar! Har jag aldrig varit med om! En vanlig inomhuskrukväxtbasilika som går i blom. Någon som sett det förr? Vackra vita blommor hur som helst eller hur?


Magiskt och vackert och gott med hemodlade vindruvor också. Äter ihjäl mig... Mmm...


I morgon släpps Kent-biljetterna och nya singeln i fysiskt ex oxå. Ännu mer magi! hehe...